Buurtverbinders weten wat er speelt

Het basis ingrediënt voor dit project is de Buurtverbinder. De smaakmaker die precies proeft wat er in zijn of haar wijk speelt. De verbindende schakel tussen de ideeënrijke Brunssumer en de vindingrijke uitvoering.

Hoe ziet een buurtverbinder eruit?


Als buurtverbinder ben je de oren en ogen in jouw buurt. Je weet welke mensen staan te trappelen om de handen uit de mouwen te steken voor ideeën die Brunssum helpen groeien en bloeien. Je brengt die mensen bij elkaar en hun ideeën aan tafel bij de projectgroep. Je zorgt er zo voor dat de verhalen die leven in de wijk worden gehoord en helpt Brunssumers de stap te maken van idee naar uitvoering. Ook de projectgroep is hierbij een steuntje in je rug. 

Een echte buurtverbinder is verder:

  • Een echte Brunssum liefhebber: heeft het beste met Brunssum voor, ziet kansen voor groei en verbetering van het leven in Brunssum en woont of werkt in Brunssum
  • Onafhankelijk: ziet in dit project voordelen en waarde voor iedereen, niet alleen voor zichzelf of maar een kleine groep. Is niet actief in de politiek.
  • Mensenkenner: weet de Brunssumer met ideeën te vinden en weet hoe je de Brunssumer enthousiast krijgt

Binnenkort meer

Onze zoektocht naar Buurtverbinders heeft zeker iets opgeleverd! We stellen de buurtverbinders binnenkort graag aan je voor. We vullen deze pagina dan aan met contactinformatie van de Buurtverbinders zodat jij weet bij wie je terecht kunt met jouw ideeën en initiatieven.

Meedoen?

Enthousiaste nieuwe buurtverbinders zijn nog altijd welkom! Herken jij je in bovenstaande en wil je meedoen of ontvang je graag meer informatie? Stuur een e-mail naar samenaanzet@brunssum.nl