Brunssumer, bedankt!

In 2021 leverde jij een bijdrage aan het project Brunssum samen aan zet. We vroegen om je mening en brainstormden over wat het leven in Brunssum mooi maakt, maar ook over wat er beter kan in onze gemeente.
Of je nu middels de enquête hebt bijgedragen aan het bepalen van belangrijke Brunssumse thema’s, tijdens de werksessies je steentje hebt bijgedragen aan mogelijke oplossingen of zelfs al in de buurt aan de slag bent gegaan met jouw idee: bedankt! Dankzij jou heeft het project Brunssum Samen aan Zet een vliegende start gemaakt.

Resultaten

De inspanningen van de Brunssumse gemeenschap hebben al mooie resultaten opgeleverd. Op deze website vind je de uitwerkingen van de thema’s die tot nu toe opgehaald en behandeld zijn. Een flinke lijst! Denk bijvoorbeeld aan aantrekkelijkheid van Winkelen in het centrum en de binnenstad beleving, groenvoorziening en jongeren. 

Hoe nu verder?

De goede start die dit project gehad heeft verdient een vervolg. Daarom gaan we de komende tijd kijken hoe we de Brunssumers kunnen helpen actief te blijven met het bedenken van ideeën en het uitvoeren hiervan. Houd je mailbox, social media en onze website in de gaten voor updates. Voor nu willen we iedereen bedanken voor de enthousiaste inzet, tot snel!

Contact

Heb je in de tussentijd vragen of opmerkingen over het project? Neem dan contact met ons op via samenaanzet@brunssum.nl.